Kaikille pajoille on haku käynnissä jatkuvasti. Kaikilla pajoilla on toimintaa elokuun puolivälistä alkaen kesäkuun loppuun saakka. Ryhmien aloituksia on keskimäärin kerran kuukaudessa.

Pajoille voit hakea täyttämällä sähköisen hakulomakkeen. Täytä hakulomake tästä! Otamme pajoilta tämän jälkeen yhteyttä sinuun. Voit tiedustella peruutus- tai täydennyspaikkoja myös ryhmien aloittamisen jälkeen ottamalla yhteyttä suoraan pajan työpaikkaneuvojaan.

15–16-vuotias nuori

Voit hakea pajalle, jos olet jäänyt vaille perusopetuksen jälkeistä jatko-opiskelupaikkaa. Ota yhteys Helsingin kaupungin nuorten neuvonta- ja ohjauspalveluun eli Tulevaisuustiskiin.

17–19-vuotias nuori (työtön työnhakija TE-toimistossa)

Voit hakea pajalle, jos olet 17–19-vuotias helsinkiläinen nuori ja olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon. Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon.

20–24-vuotias nuori (työtön työnhakija TE-toimistossa)

Otamme yli 20-vuotiaita nuoria pajoille, jos niihin jää vapaita paikkoja. Voit hakea pajalle, jos olet 20–24-vuotias helsinkiläinen ja olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon. Ota yhteyttä Uudenmaan TE-toimistoon.

Stadin ammattiopiston opiskelija

Voit hakea pajalle, jos opiskelet Stadin ammatiopistossa ja tarvitset tukea työssäoppimisjaksollasi tai työssäoppimiseen valmentautumisjaksollasi. Ota yhteyttä opettajaasi, kuraattoriin tai opinto-ohjaajaan. Tutustu tarkempaan kuvaukseen, miten Stadin AO:n opiskelijana voit hakeutua pajoille tästä.