Aloitimme miksaus harjoitukset luokassa tietokoneella Digico sd-9 softalla ja kävimme läpi yleisesti lavatekniikkaa. Muutaman viikon treenauksen jälkeen saimme käyttöön Malmintalon juhlasalin päiväksi jossa treenasimme livemiksausta talon-äänimiehen Antin johdolla.

Pajalla jatkoimme miksausharjoittelua, joka piti sisällään lavakarttojen sekä kanavalistojen tekoa, grouppauksia ja teimme suunnitelman varsinaista joulujuhlaa varten.

Joulujuhla koitti ja näimme Kulttuuritalolla kello 9 aamulla. Aloimme heti hommiin ja kaikesta ponnisteluista huolimatta olimme aikataulusta ja soundcheckeistä 20 minuuttia myöhässä. Sitten varsinainen juhla alkoi ja onnistuimme koko hommasta erittäin hyvin.

Miksaaja: Jimi
Lavateknikot: Kerttu, Eleonoora, Iris
Videoiden ja äänten ajo: Jerry

Erikoiskiitos Vanhasen Antille ja Kultsan Tumpille!