Otettiin uusi projekti haltuun ja päätettiin podcasti. Aikaa oli kolme viikkoa ja mietittiin podcastin aihetta joka oli sitten hyvä ja huono musiikki. Tämän jälkeen kun aihe oli selvä, alettiin ottaa yhteyttä eri henkilöihin musiikkialan osa-alueilta haastattelupyyntöjä. Radiojinglet olivat jo valmiiksi tehtyjä mikä vähensi hieman työ taakkaa. Seuraavaksi alettiin tekemään omia radiomainoksia, joissa aihe oli vapaa. Prosessi lähti etenemään vauhdikkaasti eteenpäin ja positiivista energiaa oli havaittavissa. Haastatteluja saatiin aikaiseksi ja niistä tuli erittäin hyviä. Sen jälkeen alkoi haastattelujen editointiurakka, joka kesti noin viikon. Radiomainokset olivat jo loppusuoralla ja kohta puoliin oli podcastin nauhoitus edessä. Sitten alkoi podcastin ohjelmasuunnittelu ja huomattiin siinä pieniä haasteita. Mutta haasteista huolimatta saatiin ohjelmanumerot kasaan ja mainoksetkin valmiiksi. Seuraavaksi pistettiin studiota pystyyn ja tehtiin suunnitelma teknillisistä kytkennöistä/asetuksista. Studio tilan rakentaessa kohdattiin pari tenkkapoota ja tekniikka välillä petti, mutta valoa oli tunnelin päässä ja saatiin laitteet toimimaan kuten pitikin. Sitten koitti niin sanottu kohtalonpäivä, elikkä podcastin äänitys. Äänitys vaiheessa tuli yllätys yllätys jälleen teknisiä ongelmia, mutta pienen säädön jälkeen ratkaistiin ongelmat tehokkaasti. itse äänitys sujui hyvin ja moitteettomasti, koska kyseessä oli rautaisia ammattilaisia tekemässä.

Roolitukset

Jinglet: Kerttu Aarnipuu, Kaspian Koivunen, Antti Kumpulainen
Mainokset: Jimi Haavisto, Pekka Säynääjärvi, Kerttu Aarnipuu
Haastatteluinsertit: Jimi Haavisto, Jerry Hagelberg, Pekka Säynäväjärvi
Juontajat: Jerry Hagelberg, Pekka Säynäväjärvi
Kommentaattori: Jimi Haavisto
Äänitarkkailija: Kaspian Koivunen

Freesound Credits

Vaula-lehmämainos:

bone_flesh crunch/punch – satanicupsman
saw_switched_on_1 – Ferdinger
Eating Juicy Meat – ProductionNow
Cow and calf – felix.blume
Bird Whistling, A – InspectorJ