Ensimmäiseksi valitsimme työparit, jonka jälkeen pareille jaettiin radiomainos aiheet. (Ääniryhmä, multimedia, video, mediakylpylä) Mainoksen kestoksi määrättiin 20 sekuntia ja vapaavalintaisille inserteille 1.30-2.30min.

Työt aloitettiin ideoimalla ja suunnittelemalla projektit. Hese ja Pekka päätyivät tekemään haastatteluja liittyen sananvapauteen musiikissa, sekä mainoksen multimedia ryhmälle. Denys ja Elias lähtivät tekemään haastatteluja päihdekäytöstä festivaaleilla ja mainosta videoryhmälle. Eero ja Johannes tekivät inserttinä kappaleen, sekä mediakylpylän mainoksen. Aksu ja Jesse haastattelivat yrittäjää Sami Haavistoa sensuurista ja tekivät mainoksen ääniryhmälle.

Aloitimme äänitykset mainoksen demotuksella, jotta ne olisivat tasan 20 sekuntia pitkiä.Kun mainokset ja insertit oli äänitetty, miksasimme ne ja liitimme nämä yhdeksi tiedostoksi.Viimeinen työvaihe oli podcastin äänitys, jonka aloitimme laittamalla mikit kuntoon, tarkistimme äänitasot ja juontajat valmistelivat itsensä valmiiksi H-hetkeä varten.

Podcastin pääjuontaja aksu johti keskustelua paperilla olleiden muistiinpanojen avulla, kuitenkin myös vahvasti improvisoiden, saadaksemme aikaan dynaamisen keskustelun juontajien välillä. TV-näytöllä olleen ajastimen avulla juontajat pysyivät mukana podcastin rakenteessa.