Hommana oli lyhyen elokuvakohtauksen koko ääniraidan uudelleen teko.

Ensimmäinen päivä projektista kului tekijänoikeuksista vapaita leffoja katsellessa. Jokainen valitsi yhden leffan josta voisi löytää hyvän pari minuuttia pitkän kohtauksen projektia varten. Seuraavana päivänä katseltiin valitut pätkät ja valitsimme kohtauksen elokuvasta Horror Express (1972).

Jakauduttiin kahteen ryhmään. Eero ja Jesse suunnittelivat kohtauksen juonen, repliikit ja valitsivat ääninäyttelijät. Elias ja Johannes loivat kohtaukseen ääniefektit ja äänimaiseman. Ääninäyttelijöiksi valittiin multimedia- ja videoryhmistä Teemu, Taape ja Riku. Repliikit nauhoitettiin muutaman päivän aikana Särössä. Miksaus kuitenkin lykkääntyi muiden projektien, uusien nuorien aloituksen ja kouluttajan sairastumisen johdosta. Päästiin kuitenkin parin viikon jälkeen hoitamaan homma vihdoinkin päätökseen

Rooleissa:

Patu: Taape
Alfaäijä: Teemu Pitkäkoski
Raippajäbä: Riku

Äänimaisema ja Foleyt:

Elias Martinoff
Johannes Kärkkäinen

Skripti ja Miksaus/editointi:

Eero Juntunen
Johannes Kärkkäinen