Projekti alkoi kun saimme tilauksen Kullervonkadun henkilökunnalta pitää livekeikan.

Kullervonkadun toimipisteen 50v juhlassa ruokailun yhteydessä. Aloitimme tekemällä ryhmäjaon joka oli seuraavanlainen:

-Bändi koostui: Aksu: (Rummut ja laulu), Hese: (basso ja taustalaulu),  Eero: (kitara), Pekka: (kitara).

–  Jesse: (lavatekniikka), Jani: (lavatekniikka), Denys: (valotekniikka) Johannes: (miksaus)

Bändi aloitti valitsemalla esitettävät kappaleet ja ryhtyivät harjoittelemaan keikkaa varten Särössä.

Samaan aikaan tekniikkapuolella, Jani ja Johannes rupesivat pohtimaan livemiksauksen toteutusta ja päätyivät käyttämään Pro Toolsin ja MIDI-DAW ohjain yhdistelmää ja aloittivat laitteistoon perehtymisen. Denys aloitti tutustumisen MagicQ valonhallintajärjestelmään.

Kun järjestelyt olivat valmiita ja työryhmä kutakuinkin perehtynyt laitteisiin, aloitimme juhlasalin laitteiston kasaamisen. Kävimme myös Muotoilijankadun toimipisteessä Arabiassa hakemassa valotekniikkaa, lavamonitoreita ja johtoja. Suuret kiitokset Lasselle! Laitteiston kasaaminen ja asentaminen sujui sutjakkaasti ja kaikki mahdolliset ongelmat saatiin korjattua ajallaan.

Juhlapäivänä bändi piti kenraaliharjoituksen ja Johannes teki valmistelut miksausta varten soundcheckin aikana. Vielä illalla ennen juhlan alkua, järjestelyt tarkistettiin ja yksityiskohtia hiottiin, jottei mikään menisi pieleen keikan aikana.

H-hetki koitti ja bändi aloitti keikkansa. Lavateknikot pitivät huolen juhlan aikana että kaikki pysyi lavalla ja soittajilla kunnossa. Settilista kesti kuitenkin puolet puolentoista tunnin timeslotista joka oli varattu kokoonpanolle. Bändi ei kuitenkaan yleisön pyynnöstä halunnut jättää keikkaansa puolipituiseksi joten bändi päätti jamittella loppuajan.

Keikka oli niin bändin että yleisön menestys ja huhu kertoo että bändin jäsenet saavat vieläkin kuulla käytävillä miten hieno keikka oli.

Keikasta tehtiin livetaltiointi joka miksattiin seuraavalla viikolla. Miksauksessa tehtiin pientä viilausta ja korjailtiin äänentasoja.

Keikan setlist:

 1. LOLA
 2. SGT PEPPERS
 3. NIGHTS IN WHITE SATIN
 4. JAMITTELUA
 5. HAVE YOU EVER SEEN THE RAIN
 6. A HORSE WITH NO NAME
 7. JAMITTELUA
 8. STAND BY ME
 9. JAILBREAK
 10. JAMITTELUA
 11. HOUSE OF THE RISING SUN
 12. HELP