Helsingin kaupungin suun terveydenhuolto ja leikkipuistot ideoivat yhdessä uudenlaisen moniammatillisen yhteistyön, jonka tuloksena syntyi lapsille suunnattu hampaiden harjauksesta kertova laulu. Kaakon leikkipuistoyksikkö sävelsi ja sanoitti kappaleen ja Mediakylpylän ääniryhmä sovitti, äänitti ja tuotti sen.


Instrumentaatio muuttui suurilta osin ja myös kappaleen tyylilaji erosi alkuperäisestä demoversiosta. Myös sanoja muokattiin hieman. Kappaleen tunnelma pysyi silti hyvin samankaltaisena.

Teimme ensimmäisen demoversion Särön studiossa, jonka jälkeen sovituksen selkiinnyttyä menimme Vallilaan Huopatossu-studiolle äänittämään pohjat varsinaista versiota varten. Studiolla äänitimme rummut, basson ja rytmikitaran. Sen jälkeen äänitimme Särössä laulut, perkussiot sekä soolokitarat.

Äänitysten jälkeen miksasimme ja masteroimme kappaleen Särössä käyttäen useampia erilaisia kaiuttimia ja kuulokkeita saadaksemme hyvän käsityksen lopputuloksen kokonaiskuvasta.