Ensin teimme itsenäisesti multitrack harjoituksen omilla koneillla käyttäen Pro tools ohjelmistoa. Harjoittelimme mm. Taajuuskorjaimen, kompressorin ja gaten perusteita sekä efektien käyttöä. Pyrimme myös välttämään ja poistamaan vuotoja eri raidoilta.

Tämän jälkeen menimme Säröön suorittamaan saman harjoituksen yhdessä analogisella miksauspöydällä. Otimme raidat samasta multitrack harjoituksesta, toimme miksauspöydän kautta kaiuttimiin ja tutustuimme analogisen puolen taajuuskorjaimeen, kompressoriin ja yleisiin toimintatapoihin.

Lopuksi teimme ”live” miksauksen Avid S3 digitaalisella miksauspöydällä. Toteutimme harjoituksen yhdessä opetellen yksitellen taajuuskorjaimen, kompressorin, gate:n käytön. Käytimme ”lavalla” kolmea monitoria ”soittajille” jota ohjasimme miksauspöydältä.

Kappale: Six Fox Whiskey – Hope and the Sea

Työryhmä

Daniel Mannfors

Samuel Santanen

Lauri Pehkonen

Jimi Blomfelt

Maija Toure

Sonja Helminen

Henri Hienonen

Erica Hokkanen