Jakso alkoi valmistautumisella Myllypuron kampuksen avaijaiskeikkaa varten, johon olimme lupautuneet hoitamaan äänitekniikan. Aikaa oli kaksi viikkoa, joka oli normaalia tiukempi. Aloitimme jakamalla jokaiselle oman roolin, jota lähdimme ottamaan haltuun.

Roudasimme laitteiston paikan päälle, tapahtumaa edeltävänä päivänä. Tapahtuma alkoi puolilta päivin kasaamalla laitteisto paikalleen. Sen jälkeen jokainen otti oman rooliinsa ja siirryimme tekemään soundcheckiä. Vieraat saapuivat paikalle, ja odotimme tapahtuman alkamista. Lopuksi purimme laitteistomme ja pakkasimme ne takaisin pakettiautoon.

Pääsimme katsomaan Olli Halosen keikkatekniikkaa Tavastialla. Seurasimme roudaamista, laitteiden kasaamista ja soundcheckiä.

Lopuksi kävimme vielä Kullervonkadun tilojen salissa tekemässä bändin livemikitystä ja -miksausta, jossa jokainen pääsi kokeilemaan miksaamista/soittamista.