Miten voin päästä mukaan kylpemään?

Mediakylpylän haku on käynnissä jatkuvasti. Voit hakea mukaan jos olet alle 30-vuotias helsinkiläinen nuori ja ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi TE-toimistoon. Ota yhteyttä myös TE-virkailijaasi selvittääksesi työkokeiluoikeutesi. Toisinaan pajalla voi olla myös työssäoppimisjaksolla esim. TUVAn kautta jos se nähdään kaikkien osapuolten kannalta toimivimmaksi ratkaisuksi.

Pidämme saapuneiden hakemusten pohjalta noin kuukauden välein rekrypäiviä. Rekrypäivässä kartoitamme hakijan soveltuvuutta toimintaamme ryhmätilanteen, sekä henkilökohtaisen haastattelun kautta.

Ryhmien aloitukset ja vapaat paikat vaihtelevat ja niistä lisää osaa kertoa Työvalmentaja. Voit tutustua eri ryhmiin ja niiden toimintaan alla olevien linkkien kautta.

VIDEO

Videossa tehdään liikkuvaa kuvaa, valokuvausta ja valaisua.

Ryhmässä 11 paikkaa.

GRAFFA

Graffassa tehdään graafisen alan töitä ulkoasuista, brändäykseen ja taittoon.

Ryhmässä 11 paikkaa.

ÄÄNI

Äänessä käydään läpi äänityöskentelyn perusteet sekä äänialan eri osa-alueita laajasti.

Ryhmässä on 8 paikkaa.

Mediakylpylässä on toimintaa elokuusta alkaen kesäkuun loppuun saakka, heinäkuun ajan toiminta on kesätauolla. Työkokeilujakso kestää kuukaudesta maksimissaan kuuteen kuukauteen. Työkokeilusopimus tehdään hakijan, Mediakylpylän edustajan sekä TE toimiston kanssa. Työkokeilujaksolta saat työmarkkinatukea korotusosineen sekä verottoman kulukorvauksen jokaiselta työpäivältä. Mahdolliset poissaolot kuitenkin vaikuttavat saamisiin merkittävästi. Työkokeilujakson päätteeksi saat työtodistuksen. Lisäksi Mediakylpylässä on mahdollista opinnollistaa opittuja osa-alueita suoritetuksi tutkinnon osaksi, jotta saat osaamisestasi mahdollisimman suuren hyödyn hakeutuessa opiskelemaan alalle.

Mediakylpylään voit hakea täyttämällä Helsingin Kaupungin Työpajojen yhteisen Wilmalomakkeen täällä! Otamme tämän jälkeen sinuun yhteyttä.