Mediakylpylässä on 30 työkokeilupaikkaa. Työkokeilujaksolla pääset tutustumaan graafisen-, video- ja äänialan eri osa-alueisiin ja työkenttään työkokeilujakson muodossa. Emme ole koulu, vaikka toimimmekin koulun kanssa samassa rakennuksessa. Päivittäinen työskentely tapahtuu oman ryhmän kanssa, pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin klo 9-15 välillä.

Mediakylpylän kolme ryhmää

Maksimissaan 6kk:n työharjoittelujakson aikana Mediakylpylässä tapahtuu paljon.

Jokaisessa ryhmässä teemme harjoitustöitä sekä projektikokonaisuuksia ja opettelemme alaan liittyviä taitoja. Nuoret pääsevät pitkälti vaikuttamaan opittaviin sisältöihin ja on tarkoituksenmukaista että oppiminen tapahtuu tekemällä ja yhdessä, myös toisiltamme oppimalla. Ryhmätoimintaa fasilitoi alan ammattitaitoinen kouluttaja.

Lisäksi Mediakylpylässä käy vierailemassa alan ammattilaisia työn alla oleviin oppimiskokonaisuuksiin liittyen. Toisinaan teemme myös vierailuja alan työpaikkoihin ja toteutamme itse asiakastöitä tilauksesta.

Pajalla opit oman alasi perusteita, saat näkemystä alalla toimimisesta ja mahdollisista koulutuspoluista sekä työmahdollisuuksista. Pääset kokeilemaan eri työtehtäviä ja vastuualueita. Työharjoittelijoilla on käytössään ammattitason laitteet ja ohjelmistot sekä tukenaan osaavat kouluttajat. Pajajakson aikana sinulla on myös mahdollisuus suorittaa yksittäisiä media-alan tutkinnonosia, sekä erilaisia korttikoulutuksia. Saat myös ohjausta ja tukea omaan elämänhallintaan ja apua opiskelu- tai työpaikan saamiseksi. Näissä asioissa tukenasi ovat Yksilö- sekä Työvalmentaja.

Mediakylpylässä toimimme turvallisen tilan -periaatteella ja kiinnitämme toiminnassamme erityistä huomiota hyvään ja avoimeen kommunikaatioon sekä kaikkien tasa-arvoiseen kohtaamiseen.

Kuinka haen pajalle

Voit tutustua pajalle hakemiseen täältä. Lisätietoa antaa myös ryhmien kouluttajat sekä Työvalmentaja. Yhteystiedot löydät täältä.