Imagine all the people

Kaikkihan tuntevat John Lennonin Imagine-kappaleen. Mediakypylässä kuvattiin musiikkivideo ääniryhmän cover-versioon tuosta ihanasta kappaleesta. Imaginen ensimmäinen kuvauspäivä meni nopeasti. Kylmät tunnelmat motivoivat kaikkia saamaan kuvaukset nopeasti purkkiin. Kylmien tunnelmien ja Tarja Halosen ohessa saimme nauttia hauskoista hetkistä ja koulun tarjoamista eväistä. Liikenne oli Hakaniemessä ruuhkaista jo heti aamulla, mutta se ei juurikaan häirinnyt.

Nähtiin Tarja Halonen!

Kuvauspäivä 2

Toisena kuvauspäivänä saimme edettyä pienistä ongelmista huolimatta nopeasti, aivan kuten ensimmäisenäkin päivänä. Tekee paljon, kun työryhmä ja -ilmapiiri ovat hyviä! Kuvauskameran takana jälleen Tomi sekä Jarko, edessä ihana Kerttu!

 

Kertun matka jatkuu Toista linjaa ylöspäin ja Tomi ja Jarko suunnittelevat reittiä ja yrittävät tahdonvoimalla pysäyttää kuvauksien tiellä olevat autot.

Kertulla hyvät fiilikset!

Kuvauspäivä 4

Imaginen neljäntenä kuvauspäivänä olimme koko Imagine-ryhmän kanssa Karhupuistossa. Mukana myös Drone-helikopterikamera. Kohtasimme hieman teknisiä vaikeuksia dronen käynnistämisessä. Onneksi olimme jakaneet ryhmät kahteen ja dronen kanssa häslääminen ei hidastanut työntekoa, sillä toinen ryhmä oli valmis dronekuvaan vasta kun ongelma oli selvitetty. Dronekuvaajana toimi uusi videoryhmäläinen Sini ja kuva näyttää upealta.

Toisessa ryhmässä asiat edistyivät alusta alkaen moitteetta ja ideoita sateli. Ohjaajana toimi Tomi joka ohjasi ja ideoi kuvia lennosta. Seurasimme toki Tomin tarkasti laatimaa kuvakäsikirjoitusta. Lumi löysi myös roolinsa videolle ja säänmuutos ei haitannutkaan kuvauksia.

Imaginen loppuyhteiskuvassa esiintyvät näyttelijät pääsivät myös ensimmäistä kertaa mukaan Imagineen. He toivat paljon lämpöä kylmään kuvamaailmaan, kuvainnollisesti. Ilman kylmiä varpaita emme päivästä selvinneet edes lämpimällä ryhmähengellä.

Valmista tuli!

Imagine-musavideon ensi-ilta on Stadin ammattiopiston joulujuhlassa. Rauhaa ja rakkautta vuodelle 2018 toivottaa Mediakylpylän videoryhmä!

Viimeisen kuvauspäivän fiilikset olivat riemukkaat