Jokaisessa ryhmässä teemme harjoitustöitä sekä projektikokonaisuuksia ja opettelemme alaan liittyviä taitoja. Nuoret pääsevät pitkälti vaikuttamaan opittaviin sisältöihin ja on tarkoituksenmukaista että oppiminen tapahtuu tekemällä ja yhdessä, myös toisiltamme oppimalla. Ryhmätoimintaa fasilitoi alan ammattitaitoinen kouluttaja.

MIKÄ
MEDIA-
KYLPYLÄ?

Kuka voi hakea?

Voit hakea Mediakylpylään, jos olet alle 30-vuotias helsinkiläinen nuori ja ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi. Toisinaan pajalla voi olla myös työssäoppimisjaksolla esim. TUVAn kautta.

Ryhmien aloitukset ja vapaat paikat vaihtelevat ja niistä lisää osaa kertoa Työvalmentaja. Pidämme hakemusten pohjalta noin kuukauden välein rekrypäiviä, joiden pohjalta sopivimmat hakijat valitaan aloittamaan Mediakylpylässä heti kun halutussa ryhmästä vapautuu tilaa.

Mitä iloa?

Mediakylpylän työkokeilujakson tarkoituksena on vahvistaa nuoren työelämätaitoja ja kasvattaa ammatillista pääomaa ja siten avata näköaloja ja polkuja koulutukseen tai työelämään. Jokaisen polku suunnitellaan yksilölähtöisesti ja saat tukea ammatillisten kysymysten lisäksi tarvittaessa myös arjen asioiden hoitamiseen ja muuhun elämänhallintaan.

Mihin sitoudun?

  • Toimintaa viitenä päivänä viikossa
  • Pääosin arkisin klo 09.00-15.00
  • Olemme auki elokuusta – kesäkuun loppuun Heinäkuu kesätaukoa. Koulun syys-, joulu- tai hiihtolomia meillä ei ole, vaan toimimme työelämälähtöisesti myös tässä suhteessa.
  • Mahdolliset poissaolot vaikuttavat maksettavan työmarkkinatuen ja sen korotusosien sekä kulukorvauksen määrään.

Tutustu ryhmiin

GRAFFA

Graffassa tehdään graafisen alan töitä ulkoasuista, brändäykseen ja taittoon.

Ryhmässä 11 paikkaa.

ÄÄNI

Äänessä käydään läpi äänityöskentelyn perusteet sekä äänialan eri osa-alueita laajasti.

Ryhmässä on 8 paikkaa.

VIDEO

Videossa tehdään liikkuvaa kuvaa, valokuvausta ja valaisua.

Ryhmässä 11 paikkaa.