Projekti aloitettiin syksyllä 2017 ja se saatin valmiiksi tammikuussa 2018. Projektissa oli mukana useita ryhmäläisiä, joista osa lähti ennen animaation valmistautumista. Animaation tekeminen oli haastavaa sillä tehtävää oli paljon ja joitain osia piti tehdä uudelleen monta kertaa. Animaatiossa on yhdistettynä piirrosanimaatioita ja After Effects animaatioita. Piirrosanimaatiot on tehty Photoshop ja Krita ohjelmilla.  Animaatio on suunilleen minuutin pituinen, se kertoo Suomen vuodenajoista, Animaatiossa esiintyy metsän eläimiä, kuten sorsa ja kani. Projekti aloitettiin käsikirjoittamalla idea, jonka jälkeen suunniteltiin ja luonnosteltiin eläimiä. Sen jälkeen alkoi piirrosanimaatioiden tekeminen, joita pistettiin After Effectsiin yhteen koottavaksi.

Piirrosanimaatiot: Iiris, Julia, Meeri, Peter

After Effects: Kristian