Projektina oli että jokainen tekisi oman instrumentaali kappaleen käyttäen vinyyleiltä otettuja sampleja. Käytimme levysoitinta joka oli kiinnitetty myös DJ-mikserin kautta koneelle kun otimme samplejamme. Kun löysimme haluamamme samplet, aloitimme niiden työstämisen ProToolsissa. Kun saimme ne valmiiksi omilla koneillamme siirryimme vuorotellen kellaristudiollemme Säröön missä teimme loppu miksaukset ja samalla käytiin läpi vähän miksauksen perusteita ja plugareita.

”Projektina oli ottaa vinyyleistä musiikki sampleja ja niistä luoda oma biisi. Itsellä oli pikkusen haasteita alussa koska minulla ei ole niin musiikillista korvaa, mutta silti aika hyvä biisi tuli tehtyä. Oli kiva tutustua paremmin meidän käytössä oleviin ohjelmiin ja samalla treenata oma musiikki korvaa. Samalla tuli käytyä meidän studiolla missä saimme miksata meidän biisejä. Studiossa myös käytiin läpi, miten kaikki vempaimet toimivat joka oli hyvää kertausta. Annan tälle projektille 7/10. –Noa Aronen”

Projekti sai alun kun mietittiin mikä parin viikon projekti voitaisiin tehdä ennen kuin uudet nuoret tulee pajalle . Sitten päätimme että kaikki tekee itsenäisesti oman musiikki taustan. Alotin ottamalla vinyyli levyltä samplen ja siitä alkaa tekemään omaa musiikki taustaa. Aluksi oli vähän haastavaa alkaa tekemään rumpu ja piano melodioita mutta projektista tuli lopuksi ihan hyvä. Oli kivaa oppia lisää musiikin maailmaa ja käyttää eri ohjelmia. Opin myös äänittämään instrumentteja. MInun mielestä projekti oli todella kiva. ”Kaspian Koivunen”

Projekti oli todella hauska, päästiin sämpläämään vinyyliltä ja Pro Toolsin käyttö tuli taas paljon tutummaksi, saatiin uudet pluginitkin säröön joilla päästiin lopuksi harjoittelemaan miksausta. Tuli opittua paljon ja pääsi kokeilemaan paljon uutta. -Jesse