Vuosi 2019 merkkaa Suomen valtiolle taas merkillistä poliittista ajankohtaa, jolloin Arkadianmäen päättäjät sekä sinne pyrkivät pistetään kovalle koetukselle. Edessä on uudet Eduskuntavaalit.

Saimme projektiksi jälleen biisiprojektin, joka käsitteli kahta fiktiivistä eduskuntavaaliehdokasta, joille piti kahdessa ryhmässä luoda omat vaalikampanjakappaleet.

Sampo Kujala (KD) #666

Sampo Kujala on 28-vuotias graafikko, Kirkkonummelta. Hän asettuu ehdolle vuoden 2019 eduskuntavaaleissa kristillisdemokraattien edustajaksi. Hänen vaaliohjelmaansa kuuluu mm. päätöksentekojen keskittäminen kunnalliselle tasolle, siirtyminen vanhaan autokoululakiin, tasa-arvoisen avioliittolain kumoaminen sekä naistenoikeuksien edistäminen.

Sampo on halukas moitivoittaa nuorisoa enemmän politiikkaan, sekä kristillisiin arvoihin. Täten Sampo kyhäsi artistien, DJ Rizzlan ja McKujamoodin kanssa rap-biisin vaalikampanjalle.

Pirjo Määttä (sin.) #87

Tulokaspuolueen tuleva ääni. 43-vuotias Arkkitehti Oulusta luottaa Sinisen tulevaisuuden nousuun ja rehelliseen politiikkaan. Määtän perusideologina on suomalaisen kansan hyvinvoiti. Määttä aikoo tulevalla vaalikaudella esimerkiksi nostaa vanhusten hoitoon liittyviä asioita esille, sekä kannattaa hallituksen sote-uudistuksen kumoamista. Lisäksi hän kannattaa lisää resursseja poliisille ja puolustusvoimille

Pirjo luottaa Suomen nousuun ja on tuottanut vaalimainoskappaleen Hirviseura Möttösen muusikkoryhmän kanssa. Arvoisat kuuntelijat… ”Rakkaus on sini-vakoinen*